Καλώς ηλθατε στη σελίδα του συλλόγου μας. Ο Σύλλογος μας ιδρύθηκε το 2003 από μια ομάδα φίλων της Τέχνης με σκοπό την ανύψωση του μορφωτικού και πολιτιστικού επιπέδου των μελών του και όλων των πολιτών του Δήμου Ιτέας και ευρύτερα της Φωκίδας. Επικοινωνία: Καλλιτεχνικό Εργαστήρι "Ομάδα Φίλων Τέχνης" Κίρρας & Φωκίδη 2 Ιτέα Φωκίδας / Τηλ. 6972715454 / Ε-mail:kalergiteas@gmail.com

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

μπυροκατάνυξη μετά μεζέ και χορού !!!

Μια υπέροχη βραδιά - αν εξαιρέσει κανείς την αφόρητη ζέστη- ...με ωραια μουσική ,πολύ κέφι, πολλούς .- πολλούς .....καλεσμένους ...ζήσαμε χθες στο πολυ ωραιο περιβαλλον στο cafe Leonidas στην ΙΤΕΑ! 
τη διακόσμηση της πίστας και του περιβαλλοντα χώρου είχε αναλάβει το καλλιτεχνικό εργαστήρι με τα μέλη του Ελένη & Νίκη Γερεντέ καθώς και τη Βούλα τις οποίες και ευχαριστούμε !! 
επίσης ευχαριστούμε τους χορευτές μας αλλα και τα μικρα μελη ( ηλικίας από 5 ετών...) του καλλιτεχνικού που μας μετεφεραν στην Κρήτη και άναψε το κρητικό γλέντι ειδικά με το πεντοζάλι....!, τη δασκάλα μας τη Ζέφη, τους φίλους του καλλιτεχνικού εργαστηρίου που μας τίμησαν με την παρουσία τους , τον Λεωνίδα και τους d.j για το κέφι που δημιούργησαν και το ακούραστο Δ.Σ του συλλόγου μας ..... φωτογραφίες καντε κλικ εδω.



Σας περιμένουμε την Τετάρτη 29/07/2015 και ώρα 9μ.μ στο cafe Leonidas στην Ιτέα να πιούμε μαζί την μπυρούλα μας και να απολαύσουμε παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς από τα τμήματα του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Ιτέας ( παιδικό και ενηλίκων)...η συνέχεια θα είναι δική σας ... όσο πάρει....! τιμή με μπύρα και μεζεδάκι 5 ευρώ.
προσκλήσεις για την εκδήλωσή μας στο cafe Leonidas ΤΕΤΑΡΤΗ στις 29/07/2015 θα βρείτε στην Ιτέα 
στο μαγαζί της κας ΚΟΙΒΑΡΗ ΑΡΓΥΡΟΥΛΑΣ επίσης
στην κα ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΠΑΓΩΝΑ
στην κα ΝΤΟΣΚΑ ΙΩΑΝΝΑ
στον κο ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΜΑΡΚΟ
στο τηλ 6972715454
τιμή πρόσκλησης μετα ...μουσικής ...χορού...μπύρας και μεζέ...5 ευρώ