Καλώς ηλθατε στη σελίδα του συλλόγου μας. Ο Σύλλογος μας ιδρύθηκε το 2003 από μια ομάδα φίλων της Τέχνης με σκοπό την ανύψωση του μορφωτικού και πολιτιστικού επιπέδου των μελών του και όλων των πολιτών του Δήμου Ιτέας και ευρύτερα της Φωκίδας. Επικοινωνία: Καλλιτεχνικό Εργαστήρι "Ομάδα Φίλων Τέχνης" Κίρρας & Φωκίδη 2 Ιτέα Φωκίδας / Τηλ. 6972715454 / Ε-mail:kalergiteas@gmail.com

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

παγκόσμια ημέρα χορού-φωτογραφίες

Όπως κάθε χρόνο ο Δήμος Δελφών Δημοτική Ενότητα Ιτέας και το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Ιτέας ,συνδιοργανώνουν την εκδήλωση για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας χορού σε συνεργασία με όλους τους Πολιτιστικούς συλλόγους του Νομού μας και τις τοπικές σχολές στην Κίρρα. Φέτος θα μας τιμήσει με την παρουσία τους και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λιτοχωρίου(.φωτογραφίες από την εκδήλωση που εγινε στις 4-5-2016 στο ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΤΕΑΣ / Α αλμπουμ) καντε κλικ εδω

Εργαστηρίου Ιτέας

Ευχαριστούμε 
1 όλους τους συλλόγους που συμμετείχαν και τους Προέδρους τους!! και ιδιαίτερα τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λιτοχωρίου που τίμησε την εκδήλωσή μας.
2 το ΔΣ του Καλλιτεχνικού και ιδιαίτερα τη δασκάλα μας τη Ζέφη για τις προσπάθειες που κατέβαλε για την εκδήλωσή μας! Επίσης τον Μαρκο για τον συντονισμό των τμημάτων.
3. τον Δήμο Δελφών για την συμπαράσταση , την αμεσότητα και την βοήθεια που μας προσεφερε και ιδιαίτερα την Αντιδήμαρχο κα ΛιαναΠιλάλα- Τσακίρη. Επίσης και το προσωπικό του Δήμου για την βοήθειά τους.
3 την Βιβή Μαρκάτου για την πραγματικά εξαιρετική παρουσίαση της εκδήλωσης που με το χιούμορ της έδωσε μια χρωματιστή πινελια στην εκδήλωση.
4. την Σχολική Επιτροπή του Δημοτικού Σχολείου Κίρρας για τα γλυκά που μας προσέφεραν και βοήθησαν στην εκδήλωση
5. Για την φωτογράφηση και την λήψη βίντεο ,τον Τάσο Παπαδόπουλο ,τον Ν.Βουγιουκλή και την Λουϊζα Ιγναντιάδου
6. τον Αρη Καλία για τα ηχητικά
7. τον κο Μπαλτά για την βοήθειά του - φωτογραφικό υλικό - ενημέρωση αλλα και την αφίσα της εκδήλωσης.
7.Τα ζαχαροπλαστεία Αρχοντικό και Δημητρόπουλο για τα γλυκά που μας προσέφεραν
8. όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε αν και υπήρχε σχετική ταλαιπωρία λόγω των λιγοστών καθισμάτων....
απο το ΔΣ του καλλιτεχνικού εργαστηρίου Ιτέας