Καλώς ηλθατε στη σελίδα του συλλόγου μας. Ο Σύλλογος μας ιδρύθηκε το 2003 από μια ομάδα φίλων της Τέχνης με σκοπό την ανύψωση του μορφωτικού και πολιτιστικού επιπέδου των μελών του και όλων των πολιτών του Δήμου Ιτέας και ευρύτερα της Φωκίδας. Επικοινωνία: Καλλιτεχνικό Εργαστήρι "Ομάδα Φίλων Τέχνης" Κίρρας & Φωκίδη 2 Ιτέα Φωκίδας / Τηλ. 6972715454 / Ε-mail:kalergiteas@gmail.com

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

ανακοίνωση

8/ήμερη εκδρομή στο ΜΑΡΟΚΟ 17/10 εως 24/10/2017
( Τηλ για δηλώσεις συμμετοχής 6972715454 )
Το FOKIS TRAVEL σε συνεργασία με το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Ιτέας & το Signature travel διοργανώνουν εκδρομή αεροπορική 8/ήμερη στο ΜΑΡΟΚΟ
Αυτοκρατορικό ΜΑΡΟΚΟ
ΑΝΑΧ: 17/10/2017 
1η μέρα ΑΘΗΝΑ - ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ-ΜΑΡΡΑΚΕΣ
Συγκέντρωση στο Γραφείο μας στην ΙΤΕΑ ( η ώρα θα ανακοινωθεί σύντομα ) Μεταμορφώσεως 27 και στη συνέχεια από ΑΜΦΙΣΣΑ & ΔΕΛΦΟΥΣ φθάνουμε στο αεροδρόμιο όπου θα έχουμε πτήση για την Καζαμπλάνκα μέσω σταθμού.
Άφιξη και ακολουθεί η πανοραμική ξενάγηση της πόλης, όπου θα δούμε την παλιά και την νέα πόλη περνώντας από τις φαρδιές δεντροφυτεμένες λεωφόρους. Θα περάσουμε από την πλατεία των Ηνωμένων το μεγάλο τζαμί χτισμένο πάνω στην θάλασσα, το δικαστήριο,τα γραφικά σουκς,την κεντρική αγορά,μετά θα αναχωρήσουμε για το κοσμοπολίτικο Μαρρακές. Άφιξη αργά το απόγευμα και ακολουθεί ελεύθερος χρόνος τον οποίο μπορείτε να αξιοποιήσετε για μια βόλτα στη σύγχρονη πόλη, κάνοντας μια πρώτη γνωριμία, ή πολύ απλά για ξεκούραση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ δείπνο και διανυκτέρευση.
2η μέρα ΜΑΡΡΑΚΕΣ
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και ακολουθεί η ξενάγηση της πόλης. Το Μαρρακές εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά τον επισκέπτη. Ο μιναρές Κουτουμπία-σύμβολο της πόλης, το παλάτι Ελ Μπαχία, οι κήποι Μαζορέλ (τώρα ιδιοκτησία του Υβ σεν Λοράν) και η περίφημη πλατεία Τζέμα-ελ-Φνα με τους σαγηνευτές φιδιών, τους νερουλάδες, τις απαιτητικές μαϊμούδες και τους κάθε λογής πραματευτάδες, είναι τα πιο σημαντικά από όλα όσα θα δούμε. Ακολουθεί επίσκεψη στην Κοιλάδα της Ουρίκα και χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ προαιρετική φολκλορική βραδιά (fantasia show με ποτό). Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας.
3η μέρα ΜΑΡΡΑΚΕΣ
Δύο ελεύθερες ημέρες και νύχτες με ημιδιατροφή, στην πίο όμορφη και κοσμοπολίτικη πόλη του Μαρόκο, δώρο του γραφείου μας, οι οποίες προσφέρονται για ψώνια και για κάθε είδους χαλάρωσης το πρωί αλλά και διασκέδασης το βράδυ!
4η μέρα ΜΑΡΡΑΚΕΣ – ΕΣΣΑΟΥΪΡΑ
Πρωινό και ακολουθεί ημερήσια εκδρομή στην παραθαλάσσια Εσσαουίρα. Κατά τη διαδρομή θα δούμε τις εκτάσεις στις οποίες ευδοκιμεί το δέντρο (ένα είδος αγριελιάς) που παράγει το διάσημο λάδι Αργκάν. Φθάνοντας θα δούμε το παραθαλάσσιο μεσαιωνικό, πορτογαλλικής κτίσης κάστρο της πόλης δίπλα στα κύμματα του Ατλαντικού ωκεανού και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στα παζάρια της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.
5η μέρα. ΜΑΡΡΑΚΕΣ - MΠΕΝΙ ΜΕΛΛΑΛ – ΙΦΡΑΝ - ΦΕΖ
Πρόγευμα. Η σημερινή μας μέρα περιλαμβάνει μαγευτική διαδρομή νοτιοανατολικά από την οροσειρά του Ατλάντα με στόχο την Φεζ (διαμέσου Mπενί Μελλάλ και Ifran) όπου θα φθάσουμε αργά το απόγευμα και αφού διασχίσουμε κατάφυτα τοπία σε αρκετά μεγάλο υψόμετρο. Άφιξη στη Φεζ και τακτοποίηση στο ξεν/χειο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
6η μέρα. ΦΕΖ
Πρόγευμα. Μέρα αφιερωμένη στη Φεζ, έδρα των πιο φημισμένων πανεπιστημίων. Στην ολοήμερη ξενάγηση θα δούμε τα ιστορικά της μνημεία όπως την Μπουνανία, το ανδαλουσιάνικο τζαμί Καραούιν, το πρώτο ισλαμικό πανεπιστήμιο στο κόσμο, τα σιντριβάνια Νετζαρίν και στην συνέχεια την αγορά (σουκς) που το κάθε τμήμα είναι αφιερωμένο σε διαφορετικό εμπόρευμα (υφάσματα, δερμάτινα, χάλκινα κλπ). Το απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση
7η μέρα. ΦΕΖ - ΜΕΚΝΕΣ – ΡΑΜΠΑΤ – ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ
Αναχώρηση για την Καζαμπλάνκα μέσω της πόλης Μεκνές. Η πόλη είναι άμεσα συνδεδεμένη με τα μεγαλόπρεπα όνειρα του σουλτάνου Μουλάυ Ισμαήλ. Εντυπωσιακά σε μέγεθος είναι τα ερείπια του παλατιού και των στάβλων. Θα δούμε την πλατεία Ελ Χεντιμ, τις πύλες Μανσουρ και Κεμις. Ακολουθεί επίσκεψη στην πρωτεύουσα του Μαρόκου Ραμπάτ, όμορφη πόλη με δενδροφυτεμένες λεωφόρους και ολόλευκα σπίτια. Θα δούμε το βασιλικό παλάτι, το μαυσωλείο του πρώην βασιλιά Μωχάμεντ Ε’, και τον ‘’Πύργο του Χασσάν’’. Άφιξη στην Καζαμπλάνκα και στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.
8η μέρα. ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ
Πρόγευμα και αναχώρηση για το αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα (μέσω σταθμού). Στην Αθήνα μας περιμένει το Λεωφορείο μας και κατευθυνόμαστε για ΑΜΦΙΣΣΑ – ΙΤΕΑ !!
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
• ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΘΗΝΑ-ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ-ΑΘΗΝΑ ΜΕΣΩ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕ ΑΛΙΤΑΛΙΑ
• 7 ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*S & 5*
• ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ
• ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ & ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΎΛΜΑΝ
• ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
• ΑΡΧΗΓΟ - ΣΥΝΟΔΌ & ΤΟΠΙΚΟ ΞΕΝΑΓΟ
• ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ( ΙΤΕΑ –ΑΜΦΙΣΣΑ –ΑΘΗΝΑ –ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ )
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
• ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑΤΑ & ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ (20€ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ)
• ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΞΟΔΑ
Τιμή κατά άτομο στο δίκλινο
1050 € ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ μαζί με τους φόρους αεροδρομίων.
Ελάχιστη συμμετοχή 15 άτομα.
Απαραίτητο διαβατήριο όπου η ημερομηνία λήξης του να είναι πλέον των 6 μηνών!!
FOKIS TRAVEL
Μεταμορφώσεως 27, Ιτέα 332 00 Τηλέφωνο: 2265 033101
Σημείωση !! μέχρι 23/9 προκαταβολή 400 ευρώ για να δεσμευτούν τα αεροπορικά εισιτήρια (και φωτοτυπία διαβατηρίου - ή το όνομα σωστά γραμμένο όπως στο διαβατήριο )